+358 50 554 6990

Keramiikkatuotteet puupolttouunissa pajallani Tervajoella

Puulla poltettu keramiikka on osa tuotteen ainutlaatuisuutta


Olen jo pitkään haaveillut omasta puupolttouunista, sillä puulla poltettu keramiikka on mielestäni autenttisin ja ainutlaatuisin tapa valmistaa keramiikkatuotteita. Valoin perustukset omalle polttouunivajalleni Vaasan Tervajoelle vuonna 2011, minkä jälkeen olen rakentanut vajaa pikkuhiljaa vuosien varrella. Viime vuonna aloin rakentaa itse uunia, ja tarkoituksenani olisi saada ensimmäinen keramiikkaerä uuniin kesän 2019 lopulla.


Polttouunin valmistuessa alan tehdä myös uudenlaista keramiikkaa. Lisäksi minulla on suunnitteilla puupolttoon opastavia keramiikkakursseja kotonani Tervajoella kesällä 2020.


Keramiikkaa laatoista kodin käyttöesineisiin

Valmistan tällä hetkellä pajallani monenlaista keramiikkaa aina päivittäisistä käyttöastioista koriste-esineisiin sekä keittiön ja kylpyhuoneen laattoihin. Keramiikasta saa kaunista kotiin, kattauksiin ja lahjaksi. Jokainen tuote on käsin tehty – siten siis uniikki, oma yksilönsä ja valmistustapojensa ansiosta isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle siirtyvä, arvokas esine. Ota yhteyttä, jos keramiikkatuotteet kiinnostavat tai haluat tiedustella lisää kursseistani.

Musta Lintu Saviverstas

Pispantie 2, 66440 Tervajoki
info@mustalintu.fi

050 5546 990 richard raven työnäytös
sähköpostitse
tekstiviestitse